24DJ van eAirtec : Test en analyse

eAirtec 24DJ A HDdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de eAirtec 24DJ, een mid-range televisie van eAirtec. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenHD resolution.  Met een diagonaal van 24 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 24DJ eAirtec? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie eAirtec 24DJ

Het eAirtec 24DJ is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door eAirtec de 24DJ.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De eAirtec 24DJ is vrij standaard, plat.
Met een grootte van 24 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, eAirtec heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 24DJ, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Kortom, het eAirtec is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de eAirtec 24DJ TV wordt onthuld.

24DJ van eAirtec- Het scherm

Het eAirtec kan nauwelijks beter dan dit 24DJ met een LED scherm.
eAirtec blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een HDkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

24DJ van eAirtec- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 24DJ steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de 24DJ eAirtec, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel eAirtec 24DJ

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit 24DJ is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Presentatie van de verbindingstechniek van eAirtec 24DJ

Deze televisie eAirtec 24DJ biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.

Technische kenmerken van de eAirtec 24DJ

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.2 x 7 x 33.1 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 50 W

Ter afsluiting van de eAirtec 24DJ

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 24DJ eAirtec opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die eAirtec dit maakt24DJ.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.