24HE2000 van Hitachi : Onze visie

Hoe zit het met de nieuwe Hitachi 24HE2000?

Hitachi behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 24HE2000 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Full HD.
Is het Hitachi gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Hitachi 24HE2000

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hitachi heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Hitachi heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 24HE2000 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

24HE2000 van Hitachi- Het scherm

De ontwerpers Hitachi hebben dit nieuwe TV-toestel 24HE2000 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe24HE2000 Hitachi, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Tot slot, Hitachi heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de 24HE2000 Hitachi maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie Hitachi 24HE2000

Ze Hitachi 24HE2000 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 2.5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hitachi 24HE2000

Voor het softwaregedeelte heeft het 24HE2000 Hitachi een besturingssysteemSmartVue. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

24HE2000 van Hitachi- Zijn connectiviteit

Deze televisie Hitachi 24HE2000 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.

24HE2000 van Hitachi- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.4 cm x 37 cm x 13.4 cm
Schermgrootte in inches 29
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 2.5
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 19 W

24HE2000 van Hitachi- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het Hitachi 24HE2000 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Hitachi knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.