24HE2003 Hitachi heeft een display Direct-LED

Presentatie van de Hitachi 24HE2003

De nieuwe beschikbare televisie die al te koop is, Hitachi 24HE2003 is een basisproduct. Maar ondanks deze handicap is het niet onwaardig. Laten we eens kijken hoe het mogelijk is…
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 24centimeter.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Daarnaast Hitachi geeft dit eenFull HD resolution.  Het televisietoestel is een instapmodel; het heeft dus te maken met concurrenten met een vergelijkbaar resolutiebeeld.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

24HE2003 van Hitachi – Ontwerp

Goedkoop betekent niet lelijk ; Dit zou de regel kunnen zijn die door de ontwerpers van Hitachi.
Wie zei dat producten op instapniveau niet konden profiteren van een kwalitatief hoogstaand ontwerp? Dat is de gedachte dat we elkaar met dit TV-toestel kunnen confronteren. Dat niets onmogelijk is voor Hitachi.
Met zijn glazen oppervlak van 24 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Kortom, het Hitachi doet het juiste op dit model. Een instap-tv waarvoor we meer designwerk hadden gewild. Met deze Hitachi 24HE2003, geen franje. Basis en dat is bijna alles. Het zou zelfs een van die TV-toestellen kunnen zijn die je aanzet om naar het nieuws te luisteren; als een radio.

tv-presentatie Hitachi 24HE2003

Dit Hitachi is proberen te onderscheiden van de menigte met een Direct-LED scherm.
Met dit nieuwe model, Hitachi bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Hitachi presenteert dit 24HE2003 met een scherm van 24inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het is goedkoop. Met de prijs die erbij hoort.

Het geluid van de Hitachi 24HE2003

Voor degenen die niet al te veeleisend zijn op het gebied van kwaliteit of geluidsweergave is dit model interessant. Inderdaad, het audiosysteem is een beetje kort. Wat normaal is voor dit instapmodel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 2.5 W.

Tot slot, als we het geluid van de 24HE2003 Hitachi, eerlijke is het juiste woord voor het samen te vatten.

24HE2003 van Hitachi- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 24HE2003 Hitachi een besturingssysteemSmartVueU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

24HE2003 van Hitachi- Zijn connectiviteit

Door het kleine aantal connectoren zal het sommige gebruikers benadelen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 24HE2003 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 24HE2003 wordt gepresenteerd.Zij is van Hitachi mening dat 24HE2003 de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 koptelefoonaansluiting, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Hitachi 24HE2003

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 2.5
Slimme TV SmartVue
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
DTS-geluid Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 19 W

Ter afsluiting van de Hitachi 24HE2003

De afwerking vertoont enkele kleine gebreken (zichtbare kabels en zichtbare schroeven), maar de technologie is beheerst en de beeldweergave is op het verwachte niveau.
Wat kunnen we nog meer vragen van een product uit dit
assortiment?
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Hitachi knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.