32PFS4132/12 van Philips : Test en analyse

Philips 32PFS4132/12 de nieuwe Full HD

Onlangs Philips is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 32PFS4132/12 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 31.5centimeter.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 31.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 32PFS4132/12 Philips? Alle antwoord-elementen net na.

32PFS4132/12 van Philips – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. Philips heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

32PFS4132/12 van Philips- Het scherm

Het Philips heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Philips bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Philips televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Philips presenteert dit 32PFS4132/12 met een scherm van 31.5inches; deze televisieis aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, Philips heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Philips 32PFS4132/12 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

32PFS4132/12 van Philips- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Philips het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de 32PFS4132/12 Philips, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Philips 32PFS4132/12

Een detail moet worden meegenomen in de beslissing om dit 32PFS4132/12 Philips aan te schaffen: er is geen slimme TV. Goed of slecht nieuws, kan ik niet zeggen. Hoe dan ook, voor degenen die deze TV en deze functie willen, weet je wat je moet doen: een TV-box kopen als aanvulling.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 32PFS4132/12

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 32PFS4132/12, het biedt u voldoende elementen.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De Philips 32PFS4132/12 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang

Technische kenmerken van de Philips 32PFS4132/12

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 72.65 cm x 42.536 cm x 8.18 cm
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 7
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 1
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 31 W

Ter afsluiting van de Philips 32PFS4132/12

Concluderend kan worden gesteld dat het Philips 32PFS4132/12 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Negatief punt 32PFS4132/12 is de afwezigheid van slimme tv. Het is verrassend in deze tijd. Maar aangezien we in een low-end product zitten, waarom niet.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.