32PHS5505/12 de televisie LED van Philips

Philips 32PHS5505/12 A HDdat het verschil maakt?

Philips onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 32PHS5505/12.
Daarnaast Philips geeft dit eenHD resolution.  Met een diagonaal van 31.5 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 32PHS5505/12 Philips? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Philips 32PHS5505/12

Sober maar in lijn met de huidige trends. Philips heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Philips heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 32PHS5505/12 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

32PHS5505/12 van Philips- Het scherm

De ontwerpers Philips hebben dit nieuwe TV-toestel 32PHS5505/12 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe32PHS5505/12 Philips, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Philips televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Philips kiest een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Philips heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

32PHS5505/12 van Philips- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Philips het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Het geluid van deze TV is in één woord meeslepend, en je hebt het gevoel dat je in een kleine bioscoop zit.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

32PHS5505/12 van Philips- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Philips, dit 32PHS5505/12 heeft zijn besturingssysteemSaphi. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

32PHS5505/12 van Philips- Zijn connectiviteit

Deze televisie Philips 32PHS5505/12 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Het Philips 32PHS5505/12 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen

32PHS5505/12 van Philips- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 81.1
Schermgrootte in inches 31.5
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 24 W

32PHS5505/12 van Philips- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Philips 32PHS5505/12 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.