32S327 van TCL: Onze anlyse

Presentatie van de TCL 32S327

Vandaag gaan we de TCL 32S327, een mid-range televisie van TCL. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 32centimeter.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 32 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 32S327 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie TCL 32S327

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. TCL blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
De TCL 32S327 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn schermoppervlak van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 32S327, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het 32S327 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 32S327 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

32S327 van TCL- Het scherm

Het TCL heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
TCL blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
TCL presenteert dit 32S327 met een scherm van 32inches; deze televisieis aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
TCL kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Full HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

32S327 van TCL- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schottenmet 5 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de TCL 32S327

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 32S327 zijn besturingssysteemRoku TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de TCL 32S327

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 4 verbindingen, niet te slecht.De laat u TCL 32S327 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de TCL 32S327

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 69.8 cm x 39.2 cm x 7.6 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Roku TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 0
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Energieverbruik 0 W

Ter afsluiting van de TCL 32S327

Tot slot is dit nieuw TCL 32S327 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze TCL om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 32S327, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de weergavefrequentie.