39HB4C01 van Hitachi : Onze visie

Presentatie van de Hitachi 39HB4C01

Hitachi onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 39HB4C01.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 39 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 39HB4C01 Hitachi? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Hitachi 39HB4C01

Het Hitachi 39HB4C01 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 39HB4C01. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De Hitachi 39HB4C01 is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 39 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis van het type voetstuk.
De charme van het 39HB4C01 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de Hitachi 39HB4C01

Met de weergave hiervan 39HB4C01 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Hitachi blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Hitachi televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
Hitachi presenteert dit 39HB4C01 met een scherm van 39inches; deze televisieis aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Hitachi 39HB4C01 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

39HB4C01 van Hitachi- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Hitachi het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 6 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hitachi 39HB4C01

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit 39HB4C01 is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Het verbindingssysteem van de Hitachi 39HB4C01

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Het Hitachi 39HB4C01 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 2 HDMI-poorten, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 Scart-contactdoos, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hitachi 39HB4C01

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88,9 cm x 58,2 cm x 6,5 m
Schermgrootte in inches 39
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-ingangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
DTS-geluid Ja
Energieverbruik 65 W

Onze conclusie over de Hitachi 39HB4C01

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 39HB4C01 Hitachi opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze om hier Hitachi geen slim TV-systeem in op te nemen 39HB4C01 lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte.