39L3863DA van Toshiba: Onze anlyse

Toshiba 39L3863DA A Full HDdat het verschil maakt?

Het bedrijf Toshiba besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn 39L3863DA.
Een snelle blik op het specificatieblad : 39 inches.
Het is een klein model. Het zal ingewikkelder voor u zijn om films of wedstrijden te kijken met alle tourvrienden in de buurt.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

39L3863DA van Toshiba – Ontwerp

Het Toshiba 39L3863DA is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze Toshiba 39L3863DA is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 39 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.De vorm van de basisis ontworpen om in het oog te springen.Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Toshiba 39L3863DA

De ontwerpers Toshiba hebben dit nieuwe TV-toestel 39L3863DA gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe39L3863DA Toshiba, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Toshiba presenteert dit 39L3863DA met een scherm van 39inches; deze televisiebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Toshiba heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Toshiba 39L3863DA kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Toshiba 39L3863DA

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 39L3863DA steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Toshiba 39L3863DA

Aan de softwarekant is het Toshiba 39L3863DA uitgerust met het besturingssysteemSmart TVU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Toshiba 39L3863DA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Toshiba 39L3863DA

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Toshiba 39L3863DA, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Het Toshiba 39L3863DA is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang

39L3863DA van Toshiba- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 90 cm x 52.3 cm x 9.8 cm
Schermgrootte in inches 39
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Toshiba 39L3863DA

Concluderend kan worden gesteld dat het Toshiba 39L3863DA een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
De keuze Toshiba om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 39L3863DA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.