40A905 van Viewme: Onze anlyse

Viewme 40A905 de nieuwe Full HD

Onlangs Viewme is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 40A905 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Een snelle blik op het specificatieblad : 40 inches.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Deze televisie wordt geleverd met een Full HD resolution.  Met een diagonaal van 40 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Viewme 40A905 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Viewme 40A905

Het Viewme 40A905 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 40A905. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze nieuwe Viewme 40A905 is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 40 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Viewme heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 40A905, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
De charme van het 40A905 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het Viewme is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Viewme 40A905 TV wordt onthuld.

tv-presentatie Viewme 40A905

Het Viewme kan nauwelijks beter dan dit 40A905 met een LED scherm.
Met deze nieuwe40A905 Viewme, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Het Viewme 40A905 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Bovendien, met een scherm van 40inches, de 40A905behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de Viewme 40A905

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 40A905 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de 40A905 Viewme, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Viewme 40A905

Voor het softwaregedeelte heeft het 40A905 Viewme een besturingssysteemAndroid. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Viewme 40A905

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Viewme 40A905, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 40A905 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 40A905 wordt gepresenteerd.Het Viewme 40A905 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de Viewme 40A905

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 100.5 x 15.4 x 62.1 cm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 55 W

40A905 van Viewme- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 40A905 Viewme opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de weergavefrequentie, de schermgrootte, het geluidsvermogen.