40BG2E Sharp heeft een display LED

Wat is de nieuwe Sharp 40BG2E waarde?

Vandaag gaan we het Sharp 40BG2E, een basismodel uit Sharp analyseren. Een diepere analyse om na te gaan wat dit model werkelijk waard is.
Ten eerste, de grootte: 40 inches op dit apparaat.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Zelfs als het product tot een instapgroep behoort, is het resultaat ernstig.
Is het de moeite waard om het te kopen ? Dat is de vraag die we gaan beantwoorden.

Het ontwerp van de Sharp 40BG2E

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Gezien het prijsniveau is het ontwerp goed. We hadden misschien graag iets meer bereikt, maar het is, het moet worden herinnerd, een instapmodel televisie.
Tot slot, zelfs als het ontwerp belangrijk is, is het niet op dit punt dat we het beoordelen 40BG2E. U kunt het in uw woonkamer zetten, het zal niet misstaan.

tv-presentatie Sharp 40BG2E

Zelfs op een instapmodel Sharp werkt de teruggave op de display zeer goed. Het beeld is waarheidsgetrouw en laat toe te profiteren van een duidelijke weergave, zonder de oorspronkelijke bron te vervormen.
Met deze nieuwe40BG2E Sharp, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Bovendien, met een scherm van 40inches, de 40BG2Ebehoort tot de meeste modellen in zijn categorie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte zouden we kunnen zeggen dat het gemiddeld is; maar wat kan er nog meer gevraagd worden van een low-end apparaat.

tv-geluidspresentatie Sharp 40BG2E

De sprekers zijn van gemiddelde kwaliteit en het resultaat werkt op dit punt dan ook geen wonderen. Stemmen, voor tv-programma’s, worden goed gereproduceerd; maar voor film- of gamemodus kan het zijn dat het geluid verzadigd en vervormd is.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is in één woord middelmatig; je hebt het gevoel dat je terug bent in het verleden naar de tijd van verzadigde luidsprekers.

Het intelligente aspect van de Sharp 40BG2E

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de Sharp 40BG2E

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Zij is van Sharp mening dat 40BG2E de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

Technische kenmerken van de Sharp 40BG2E

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 534.8 x 914.4 x 78.1 mm
Schermgrootte in inches 40
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 65 W

Ter afsluiting van de Sharp 40BG2E

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 40BG2E Sharp opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het is echter niet de resolutie die we van dit televisietoestel verwachten. Het grote voordeel zit hem namelijk in een zeer concurrerende prijs. Hier heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in alle omstandigheden van een zeer goed gedefinieerd beeld laat genieten.

Van deze nieuwe Sharp kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen.