43TAFHDN van Nokia: Onze anlyse

Nokia 43TAFHDN de nieuwe Full HD

Nokia onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 43TAFHDN.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 43TAFHDN Nokia? Alle antwoord-elementen net na.

43TAFHDN van Nokia – Ontwerp

Het Nokia 43TAFHDN is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, Nokia heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 43TAFHDN een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Nokia 43TAFHDN

Met de weergave hiervan 43TAFHDN wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Nokia blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Nokia 43TAFHDN is beschikbaar in de Full HDresolutie.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Nokia kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Nokia 43TAFHDN kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de Nokia 43TAFHDN

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Nokia het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 12 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Nokia 43TAFHDN

Voor het softwaregedeelte heeft het 43TAFHDN Nokia een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

43TAFHDN van Nokia- Zijn connectiviteit

Deze televisie Nokia 43TAFHDN biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 5 mogelijke verbanden dat dit 43TAFHDN wordt gepresenteerd.Het Nokia 43TAFHDN is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Presentatie van de technische kenmerken van de Nokia 43TAFHDN

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 86
Schermgrootte in inches 42.5
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 12
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T
Aantal tuners 1
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 75 W

Ter afsluiting van de Nokia 43TAFHDN

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 43TAFHDN Nokia opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast heb je een TV-toestel waarvan het grote voordeel de zeer competitieve prijs is. Op dit niveau heeft u een TV die al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Van deze nieuwe Nokia kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.