43TU7105 van Samsung: Onze anlyse

43TU7105 van Samsung- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Samsung 43TU7105, een top-of-the-range televisie van Samsung. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
In zijn 43 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Gezien deze prijs kon je toch niet iets buitensporigs verwachten. Je kunt jezelf troosten met de gedachte dat het een massa aan technologie is.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

43TU7105 van Samsung – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Een TV van 43inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Samsung 43TU7105

Met dit high-end model voor beeld- en weergaveweergave, Samsung blijft het marktaandeel toenemen ten opzichte van de internationale reuzen die haar concurrenten zijn.
Met deze nieuwe43TU7105 Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Samsung presenteert dit 43TU7105 met een scherm van 43inches; deze televisieis gepositioneerd in de reeks van kleine modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Samsung 43TU7105 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

43TU7105 van Samsung- Het geluid

De ontwerpers hiervan 43TU7105 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

43TU7105 van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit 43TU7105 heeft zijn besturingssysteemTizen 5.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 43TU7105 communiceert.

Het verbindingssysteem van de Samsung 43TU7105

Samsung maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 4 mogelijke verbanden dat dit 43TU7105 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten

43TU7105 van Samsung- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 558.4 x 963 x 59.2 mm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 69 W

Onze conclusie over de Samsung 43TU7105

Met andere woorden, het Samsung 43TU7105 is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen.