43UM7300PUA van LG : Onze visie

LG 43UM7300PUA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  

Het ontwerp van de LG 43UM7300PUA

Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 43UM7300PUA. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
De LG 43UM7300PUA is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, LG heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 43UM7300PUA, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 43UM7300PUA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.

Het scherm van de LG 43UM7300PUA

Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het LG 43UM7300PUA is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.

Het geluid van de LG 43UM7300PUA

Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel LG 43UM7300PUA

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 43UM7300PUA zijn besturingssysteemwebOS 4.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG 43UM7300PUA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Technische kenmerken van de LG 43UM7300PUA

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.13 cm x 52.94 cm x 8.38 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de LG 43UM7300PUA

De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 43UM7300PUA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.