49GUW7060 Grundig heeft een display Direct LED

49GUW7060 van Grundig- Presentatie van deze Full HD

Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenFull HD resolution.  

tv-ontwerppresentatie Grundig 49GUW7060

Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Grundig de 49GUW7060.
De 49GUW7060is gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 49 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.

49GUW7060 van Grundig- Het scherm

Grundig blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Full HDdisplay.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Tot slot, Grundig heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .

tv-geluidspresentatie Grundig 49GUW7060

De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

49GUW7060 van Grundig- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Grundig 49GUW7060 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Grundig 49GUW7060 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Technische kenmerken van de Grundig 49GUW7060

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 110.59 cm x 68.2 cm x 7.69 cm
Schermgrootte in inches 49
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 98 W

49GUW7060 van Grundig- De conclusie

Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de Grundig knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.