4T-C40BL3EF2AB van Sharp : Test en analyse

4T-C40BL3EF2AB van Sharp- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Vandaag gaan we de Sharp 4T-C40BL3EF2AB, een mid-range televisie van Sharp. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Sharp 4T-C40BL3EF2AB is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Sharp 4T-C40BL3EF2AB

Het Sharp 4T-C40BL3EF2AB is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het Sharp is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Sharp 4T-C40BL3EF2AB TV wordt onthuld.

4T-C40BL3EF2AB van Sharp- Het scherm

Met de weergave hiervan 4T-C40BL3EF2AB wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, Sharp bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Sharp kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

4T-C40BL3EF2AB van Sharp- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sharp het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze 4T-C40BL3EF2AB Sharp. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Sharp 4T-C40BL3EF2AB

Aan de softwarekant is het Sharp 4T-C40BL3EF2AB uitgerust met het besturingssysteemAndroid 9.0 PieU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

4T-C40BL3EF2AB van Sharp- Zijn connectiviteit

Deze televisie Sharp 4T-C40BL3EF2AB biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het 4T-C40BL3EF2AB aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 4T-C40BL3EF2AB wordt gepresenteerd.De laat u Sharp 4T-C40BL3EF2AB toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
3 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp 4T-C40BL3EF2AB

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 82.3
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 90 W

Ter afsluiting van de Sharp 4T-C40BL3EF2AB

Concluderend kan worden gesteld dat het Sharp 4T-C40BL3EF2AB een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.