50H8F van Hisense : Test en analyse

Hisense 50H8F A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Hisense 50H8F.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 49.5 inches.
Klein maar fijn; hopelijk als je de grootte ervan ziet, volgt hij je misschien (verhuizing of vakantie…). Goede mogelijkheden om zijn betrouwbaarheid op lange termijn te testen.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Hisense hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 50H8F Hisense? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Hisense 50H8F

Het Hisense 50H8F is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Hisense al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Hisense 50H8F

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel 50H8F gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
Met een schermformaat van 49.5inches, dit 50H8Fbehoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Hisense kiest een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Hisense 50H8F kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Hisense 50H8F

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50H8F steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense 50H8F

Voor het softwaregedeelte heeft het 50H8F Hisense een besturingssysteemAndroid 8.0 Oreo geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de Hisense 50H8F met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

50H8F van Hisense- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense 50H8F, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 50H8F aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.De laat u Hisense 50H8F toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 5 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de Hisense 50H8F

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.5 cm x 61.6 cm x 7.1 cm
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Android 8.0 Oreo
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de Hisense 50H8F

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
De keuze Hisense om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 50H8F, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.