50P615 van TCL : Onze visie

Hoe zit het met de nieuwe TCL 50P615?

TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 50P615.
In zijn 49.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Is het TCL gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de TCL 50P615

Het TCL 50P615 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 50P615 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de TCL 50P615

De ontwerpers TCL hebben dit nieuwe TV-toestel 50P615 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met dit nieuwe model, TCL bevestigt een van zijn technologische keuzes.
Het TCL 50P615 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 49.5inches, dit 50P615behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo TCL 50P615 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de TCL 50P615

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50P615 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 8 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 50P615 TCL is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de TCL 50P615

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 50P615 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 PieU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

50P615 van TCL- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 50P615, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 50P615 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 11 verbindingen, niet te slecht.Het TCL 50P615 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

50P615 van TCL- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 78
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 54 W

50P615 van TCL- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het TCL 50P615 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.