50S434 van TCL: Onze anlyse

Wat is de nieuwe TCL 50S434 waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de TCL 50S434.
Ten eerste, de grootte: 49.5 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij klein scherm, wat vrij ongebruikelijk is bij deze televisiemaker.
Daarnaast TCL geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs TCL hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 50S434 TCL? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de TCL 50S434

Het TCL 50S434 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die TCL al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie TCL 50S434

Met de weergave hiervan 50S434 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met deze nieuwe50S434 TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 49.5inches, dit 50S434is aan de onderkant van zijn assortiment.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie TCL 50S434

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 50S434 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten voor een geluidsvermogen van 8 W.

Tot slot, als we het geluid van de 50S434 TCL, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de TCL 50S434

Voor het softwaregedeelte heeft het 50S434 TCL een besturingssysteemAndroid TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

Het verbindingssysteem van de TCL 50S434

Deze televisie TCL 50S434 biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het 50S434 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 50S434 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 50S434

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 83.82
Schermgrootte in inches 49.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

50S434 van TCL- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 50S434 TCL opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.