50UM7290PTD de televisie Direct LED van LG

LG 50UM7290PTD A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

LG heeft zojuist de lancering van de 50UM7290PTD… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 50 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Eenvoudig en ongeveer gemiddeld. Het is precies goed voor iedereen die TV wil kijken zonder zijn of haar huis in een thuisbioscoop te veranderen.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  LG De nieuwe 50UM7290PTD. We hebben te maken met een perfect uitgebalanceerde televisie die als een echte referentie geldt.
Wilt u het kopen ? Na het lezen van dit artikel weet u of de prijs echt de moeite waard is.

Het ontwerp van de LG 50UM7290PTD

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit LG 50UM7290PTD een top-of-the-range TV-toestel.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 50UM7290PTD. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe LG 50UM7290PTD is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 50 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het 50UM7290PTD is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het LG produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de LG 50UM7290PTD.

tv-presentatie LG 50UM7290PTD

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het LG 50UM7290PTD met een Direct LED scherm het opvallend goed.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het LG 50UM7290PTD is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 50inches, dit 50UM7290PTDvoldoet aan de verwachtingen van zijn assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
LG kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo LG 50UM7290PTD kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie LG 50UM7290PTD

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee 50UM7290PTD komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 15 W.

50UM7290PTD van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 50UM7290PTD zijn besturingssysteemwebOS 4.5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

50UM7290PTD van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 50UM7290PTD, hebben we veel keuze.
In dit TV-assortiment behoort het 50UM7290PTD aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 50UM7290PTD wordt gepresenteerd.De laat u LG 50UM7290PTD toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 50UM7290PTD

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 109.55 cm x 61.625 cm x 8.64 cm
Schermgrootte in inches 50
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 15
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG 50UM7290PTD

De conclusie is dat deze LG 50UM7290PTD als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze LG om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 50UM7290PTD, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de diepte van de kleuren.