55GUB7060 van Grundig: Onze anlyse

Presentatie van de Grundig 55GUB7060

Grundig onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55GUB7060.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We kijken naar een zeer imposante televisie ; Je zult hem niet zo nu en dan verplaatsen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Grundig hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Grundig 55GUB7060 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Grundig 55GUB7060

Het Grundig 55GUB7060 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze Grundig 55GUB7060 is nogal plat.
Met een interessante grootte van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Tot slot, Grundig heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 55GUB7060 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

55GUB7060 van Grundig- Het scherm

Het Grundig heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuwe55GUB7060 Grundig, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het Grundig 55GUB7060 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 55inches, dit 55GUB7060is aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Grundig heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Tot slot op de display, met de 55GUB7060 Grundig maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

55GUB7060 van Grundig- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 55GUB7060 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Grundig 55GUB7060

Aan de softwarekant is het Grundig 55GUB7060 uitgerust met het besturingssysteemSmart Inter@ctive TV 4.0 Plus. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Grundig 55GUB7060 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van Grundig 55GUB7060

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 55GUB7060 wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De Grundig 55GUB7060 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

55GUB7060 van Grundig- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 124.7 cm x 72.8 cm x 8.5 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Smart Inter@ctive TV 4.0 Plus
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 123 W

Onze conclusie over de Grundig 55GUB7060

Tot slot is dit nieuw Grundig 55GUB7060 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
De keuze Grundig om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 55GUB7060, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Grundig kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.