55T8S TW van TCL : Onze visie

Presentatie van de TCL 55T8S TW

Onlangs TCL is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55T8S TW ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 54.6 inches.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Waarom kunnen we dit 55T8S TW als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

55T8S TW van TCL – Ontwerp

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, TCL heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is effici├źnt en het stelt u in staat om hiermee 55T8S TW een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie TCL 55T8S TW

Het TCL kan nauwelijks beter dan dit 55T8S TW met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe55T8S TW TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het TCL 55T8S TW is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Met een schermformaat van 54.6inches, dit 55T8S TWbehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, met de 55T8S TW TCL maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

Het geluid van de TCL 55T8S TW

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de TCL 55T8S TW

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 55T8S TW zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de TCL 55T8S TW

Deze televisie TCL 55T8S TW biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
In dit TV-assortiment behoort het 55T8S TW aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Het TCL 55T8S TW is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 55T8S TW

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 95
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 140 W

Onze conclusie over de TCL 55T8S TW

Concluderend kan worden gesteld dat het TCL 55T8S TW een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.