55U81QF van Hisense: Onze anlyse

Wat is de nieuwe Hisense 55U81QF waarde?

Onlangs Hisense is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 55U81QF ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
De grootte ervan is een vrij goede weergave van het gemiddelde scherm: we staan oog in oog met een standaard scherm.
Daarnaast Hisense geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Hisense 55U81QF is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Hisense 55U81QF

Sober maar in lijn met de huidige trends. Hisense heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie Hisense 55U81QF

De ontwerpers Hisense hebben dit nieuwe TV-toestel 55U81QF gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Hisense blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Hisense televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
Hisense presenteert dit 55U81QF met een scherm van 55inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien Hisense heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Hisense 55U81QF kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Hisense 55U81QF

Ze Hisense 55U81QF is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de Hisense 55U81QF

Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Hisense 55U81QF met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

55U81QF van Hisense- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense 55U81QF, het biedt u voldoende elementen.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 13 mogelijke verbanden dat dit 55U81QF wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 6 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

55U81QF van Hisense- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 736 x 1232 x 83 mm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct-LED
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 4
Samengestelde invoer (video) Ja
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 158 W

55U81QF van Hisense- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 55U81QF Hisense opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Hisense kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen.