55UM7050PLC van LG : Onze visie

Wat is de nieuwe LG 55UM7050PLC waarde?

Vandaag gaan we de LG 55UM7050PLC, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit model te controleren.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs LG hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit 55UM7050PLC als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

Het ontwerp van de LG 55UM7050PLC

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, LG heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 55UM7050PLC een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de LG 55UM7050PLC

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met deze nieuwe55UM7050PLC LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze televisie staat dus op hetzelfde niveau als zijn concurrenten. Geen bijzondere opmerkingen over een goede middenklasse.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de 55UM7050PLC LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

tv-geluidspresentatie LG 55UM7050PLC

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 55UM7050PLC steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze 55UM7050PLC LG. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55UM7050PLC LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

55UM7050PLC van LG- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 55UM7050PLC LG een besturingssysteemwebOS 4.5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

55UM7050PLC van LG- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 10 mogelijke verbanden dat dit 55UM7050PLC wordt gepresenteerd.Het LG 55UM7050PLC is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 55UM7050PLC

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 89.9
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 85 W

Ter afsluiting van de LG 55UM7050PLC

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediënten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.