55UN7000PUB van LG: Onze anlyse

Hoe zit het met de nieuwe LG 55UN7000PUB?

LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55UN7000PUB.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 54.6 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de LG 55UN7000PUB

Het LG 55UN7000PUB is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Tot slot, LG heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 55UN7000PUB een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie LG 55UN7000PUB

De ontwerpers LG hebben dit nieuwe TV-toestel 55UN7000PUB gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe55UN7000PUB LG, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het LG 55UN7000PUB is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 50 Hz, deze televisie staat dus op hetzelfde niveau als zijn concurrenten. Geen bijzondere opmerkingen over een goede middenklasse.
Bovendien LG heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo LG 55UN7000PUB kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de LG 55UN7000PUB

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar LG het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekersmet 10 W bij uitgang.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55UN7000PUB LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

55UN7000PUB van LG- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 55UN7000PUB LG een besturingssysteemwebOS 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de LG 55UN7000PUB met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de LG 55UN7000PUB

Deze televisie LG 55UN7000PUB biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 55UN7000PUB wordt gepresenteerd.Het LG 55UN7000PUB is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 55UN7000PUB

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 88.9
Schermgrootte in inches 54.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 68 W

55UN7000PUB van LG- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 55UN7000PUB LG opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.