55VLO9895BP Grundig heeft een display OLED

Grundig 55VLO9895BP A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Grundig behoort tot de grote namen in het topsegment van de televisies en stelt hiermee 55VLO9895BP een van de beste schermen op de markt voor die door ons laboratorium zijn getest.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 55 inches.
In overeenstemming met het merendeel van de op de markt verkrijgbare televisiematen, hebben de ingenieurs toch hun expertise gebruikt om een opmerkelijke afwerking te verkrijgen.
Daarnaast Grundig geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie Grundig 55VLO9895BP

De technici van de Grundig afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Grundig 55VLO9895BP een elegante TV in deze serie te maken.
Grundig een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

tv-presentatie Grundig 55VLO9895BP

Grundig legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.
Met dit nieuwe model, Grundig bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van de oled maakt het mogelijk om met dit model een interessant beeld te presenteren, in termen van kwaliteit en weergave.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Met een schermformaat van 55inches, dit 55VLO9895BPbehoort tot de serie standaardmodellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Tot slot, Grundig heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Grundig 55VLO9895BP kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

55VLO9895BP van Grundig- Het geluid

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Grundig 55VLO9895BP

Deze software-omgeving innoveert op de Grundig 55VLO9895BP met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

55VLO9895BP van Grundig- Zijn connectiviteit

Het 55VLO9895BP zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 7 mogelijke verbanden dat dit 55VLO9895BP wordt gepresenteerd.Het Grundig 55VLO9895BP is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Grundig 55VLO9895BP

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 717 x 1227 x 50 mm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem OLED
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 110 W

55VLO9895BP van Grundig- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Grundig 55VLO9895BP de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Voor dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de OLED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte.