55VLX7850BP Grundig heeft een display Direct LED

55VLX7850BP van Grundig- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Grundig onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55VLX7850BP.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Is het Grundig gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

Het ontwerp van de Grundig 55VLX7850BP

Het Grundig 55VLX7850BP verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Grundig 55VLX7850BP heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Grundig 7800 serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De Grundig 55VLX7850BP is vrij standaard, plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Grundig heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 55VLX7850BP, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Grundig al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Grundig 55VLX7850BP

Het Grundig kan nauwelijks beter dan dit 55VLX7850BP met een Direct LED scherm.
Met deze nieuwe55VLX7850BP Grundig, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Bovendien, met een scherm van 55inches, de 55VLX7850BPbehoort tot de serie grote modellen in het assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo Grundig 55VLX7850BP kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

55VLX7850BP van Grundig- Het geluid

Ze Grundig 55VLX7850BP is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55VLX7850BP Grundig is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Grundig 55VLX7850BP

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit 55VLX7850BP is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.Het is bijna een gewoonte geworden voor Grundig, dit 55VLX7850BP heeft zijn besturingssysteemSmart TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Grundig 55VLX7850BP

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Grundig 55VLX7850BP, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 55VLX7850BP wordt gepresenteerd.De laat u Grundig 55VLX7850BP toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 2 audio-uitgangen, 1 antenne-ingang

Presentatie van de technische kenmerken van de Grundig 55VLX7850BP

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 124.6 cm x 73.4 cm x 7.86 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 142 W

Ter afsluiting van de Grundig 55VLX7850BP

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 55VLX7850BP Grundig opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
De keuze om hier Grundig geen slim TV-systeem in op te nemen 55VLX7850BP lijkt ons een schande. Naar onze mening zullen velen onder de concurrenten in deze reeks een ander model kiezen, dat een besturingssysteem zal hebben.
Dit model maakt voor de weergave gebruik van Direct LED-technologie. Het resultaat is goed: de verlichting is gelijkmatig en het contrast is aangenaam.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe Grundig kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.