65EC780 van TCL: Onze anlyse

65EC780 van TCL- Presentatie van deze Ultra HD 4K

Laatst gelanceerd in de reeks van TCL, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model 65EC780 is echt de moeite waard.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 65EC780 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

tv-ontwerppresentatie TCL 65EC780

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit TCL 65EC780 een top-of-the-range TV-toestel.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om TCL 65EC780 een elegante TV in deze serie te maken.
TCL een scherm met een buitengewoon design te tekenen. Het biedt echter een sobere presentatie, maar met materialen die het gevoel van kwaliteit versterken. Het is top-of-the-range terwijl de prijs redelijk blijft.

65EC780 van TCL- Het scherm

Het TCL 65EC780 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Door het te voorzien van een frequentie van 50 Hz, deze televisie is daarom minder goed gepositioneerd dan zijn concurrenten. Het verschoven beeld en het gebrek aan precisie maken dit model tot een laagdrempelig model.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

Het geluid van de TCL 65EC780

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit diverse schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 15 W.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 65EC780

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 65EC780 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 PieU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

65EC780 van TCL- Zijn connectiviteit

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De laat u TCL 65EC780 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 65EC780

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 337
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 15
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
Energieverbruik 120 W

Ter afsluiting van de TCL 65EC780

Tot slot is dit nieuw TCL 65EC780 de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.