65NANO956NA van LG: Onze anlyse

Wat is de nieuwe LG 65NANO956NA waarde?

Onlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 65NANO956NA ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 8K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 8K.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen 65NANO956NA LG? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de LG 65NANO956NA

Sober maar in lijn met de huidige trends. LG heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

65NANO956NA van LG- Het scherm

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 8Kresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 50 Hz, deze televisie staat dus op hetzelfde niveau als zijn concurrenten. Geen bijzondere opmerkingen over een goede middenklasse.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 8Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de 65NANO956NA LG maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

65NANO956NA van LG- Het geluid

Ze LG 65NANO956NA is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met meerdere luidsprekers en een vermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Het intelligente aspect van de LG 65NANO956NA

Aan de softwarekant is het LG 65NANO956NA uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de LG 65NANO956NA

Deze televisie LG 65NANO956NA biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 65NANO956NA wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 3 antenne-ingangen

65NANO956NA van LG- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 68.9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 2
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 182 W

Onze conclusie over de LG 65NANO956NA

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Nog steeds zeer zeldzaam, toont de 8K display de technologische beheersing van LG de televisiesector aan.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.