65OLED805/12 van Philips : Test en analyse

Philips 65OLED805/12 de nieuwe Ultra HD 4K

Philips behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65OLED805/12 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Deze televisie maakt deel uit van de hoofdgroep van de huidige TV’s. Het valt niet helemaal op bij zijn concurrenten met deze keuze van Ultra HD 4K.
Waarom kunnen we dit 65OLED805/12 als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

tv-ontwerppresentatie Philips 65OLED805/12

Het Philips 65OLED805/12 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Tot slot, Philips heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee 65OLED805/12 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

tv-presentatie Philips 65OLED805/12

Het Philips heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 100 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, Philips heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Zo Philips 65OLED805/12 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

65OLED805/12 van Philips- Het geluid

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Het televisietoestel is uitgerust met diverse schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze 65OLED805/12 Philips. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Philips 65OLED805/12

Voor het softwaregedeelte heeft het 65OLED805/12 Philips een besturingssysteemAndroid 9.0 PieU zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Philips 65OLED805/12

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Philips 65OLED805/12, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het 65OLED805/12 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 11 mogelijke verbanden dat dit 65OLED805/12 wordt gepresenteerd.Het Philips 65OLED805/12 is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 5 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Philips 65OLED805/12

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 49.3
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 100
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 189 W

Onze conclusie over de Philips 65OLED805/12

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiƫnt televisietoestel te hebben.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het beschikbare RAM, het geluidsvermogen.