65P615 (AP) van TCL: Onze anlyse

TCL 65P615 (AP) A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 65P615 (AP).
In zijn 64.5 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Waarom kunnen we dit 65P615 (AP) als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

65P615 (AP) van TCL – Ontwerp

Het TCL 65P615 (AP) verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Kortom, het TCL is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de TCL 65P615 (AP) TV wordt onthuld.

tv-presentatie TCL 65P615 (AP)

Met de weergave hiervan 65P615 (AP) wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met deze nieuwe65P615 (AP) TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het TCL 65P615 (AP) is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.En met zijn 64.5inches zit hij in een serie TV’s die…is aan de top van zijn gamma.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 50 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie TCL 65P615 (AP)

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog 65P615 (AP) steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekersmet 9.5 W bij uitgang.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

Het intelligente aspect van de TCL 65P615 (AP)

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 65P615 (AP) heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 65P615 (AP)

Deze televisie TCL 65P615 (AP) biedt een vrij klassieke connectiviteit: mixed inputs HDMI, de poorten en de audio zijn beschikbaar op dit model.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 65P615 (AP) wordt gepresenteerd.Zij is van TCL mening dat 65P615 (AP) de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 2 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

65P615 (AP) van TCL- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 9.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 160 W

65P615 (AP) van TCL- De conclusie

Tot slot is dit nieuw TCL 65P615 (AP) een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.