75EP662 van TCL: Onze anlyse

Wat is de nieuwe TCL 75EP662 waarde?

TCL heeft zojuist de lancering van de 75EP662… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Laten we eens kijken naar de grootte. Het is een 75 inches.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de TCL 75EP662

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit TCL 75EP662 een top-of-the-range TV-toestel.
Er is niets veranderd in het ontwerp van dit nieuwe model. TCL blijft de golf van het ontwerp waar we nu aan gewend zijn.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om TCL 75EP662 een elegante TV in deze serie te maken.
De TCL 75EP662 neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met zijn glazen oppervlak van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 75EP662, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 75EP662 is ongetwijfeld zijn technologie Slim Design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. TCL probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

tv-presentatie TCL 75EP662

TCL legt de nadruk op beeldkwaliteit om de markt terug te winnen; deze TV biedt u een top-of-the-range visuele ervaring.

Het TCL 75EP662 is beschikbaar in de Ultra HD 4Kresolutie.TCL presenteert dit 75EP662 met een scherm van 75inches; deze televisieis een van de grootste.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Tot slot op de display, de 75EP662 verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

75EP662 van TCL- Het geluid

Het TCL 75EP662 zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

75EP662 van TCL- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 75EP662 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV 75EP662 communiceert.

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 75EP662

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op TCL 75EP662, hebben we veel keuze.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.Zij is van TCL mening dat 75EP662 de consument een precieze keuze zal moeten maken omdat hij niet in staat zal zijn om veel apparaten tegelijk aan te sluiten.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

75EP662 van TCL- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 165.02 cm x 92.82 cm x 6 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Android 9.0 Pie
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 204 W

Onze conclusie over de TCL 75EP662

De conclusie is dat deze TCL 75EP662 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
De keuze TCL om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de 75EP662, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.