75SM8610PLA de televisie Edge-LED van LG

LG 75SM8610PLA A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Vandaag gaan we de LG 75SM8610PLA, een top-of-the-range televisie van LG. Een diepere analyse om na te gaan of er geen gebrek is aan kwaliteit voor dit model.
Ten eerste, de grootte: 75 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Volgens ons verdient deze televisie het voordeel van de twijfel, dankzij het ongewone ontwerp en de uitzonderlijke specificaties.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

Het ontwerp van de LG 75SM8610PLA

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Het ontwerp LG 75SM8610PLA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de SM861 serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om LG 75SM8610PLA een elegante TV in deze serie te maken.
De 75SM8610PLAis gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 75 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Inderdaad, het heeft een eenvoudige basis, die perfect past in het decor, waardoor u een gevoel van eenheid en elegantie krijgt.Bovendien is de steun van de Commissieis in de vorm van een voetstuk.
De charme van het 75SM8610PLA is ongetwijfeld zijn technologie Slim Metal Design.
Tot slot hebben we te maken met een hoogwaardig apparaat. LG probeert met dit model meer ruimte in te nemen in deze niche, voor een interessant resultaat.

75SM8610PLA van LG- Het scherm

LG richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model 75SM8610PLA wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creëren.
LG blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregen75SM8610PLA.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Met een schermformaat van 75inches, dit 75SM8610PLAis een van de grootste.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Ontworpen met een frequentie van 120 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo LG 75SM8610PLA kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

Het geluid van de LG 75SM8610PLA

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee 75SM8610PLA komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schottenmet 10 W bij uitgang.

75SM8610PLA van LG- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 75SM8610PLA zijn besturingssysteemwebOS 4.5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.

75SM8610PLA van LG- Zijn connectiviteit

Het 75SM8610PLA zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
In dit TV-assortiment behoort het 75SM8610PLA aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 75SM8610PLA wordt gepresenteerd.Het LG 75SM8610PLA is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
3 USB-poorten, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang

75SM8610PLA van LG- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 164.98 cm x 92.80 cm x 6.52 cm
Schermgrootte in inches 75
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 149 W

Onze conclusie over de LG 75SM8610PLA

Tot slot is dit nieuw LG 75SM8610PLA de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de LG knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Bij dit model vergeten we de LED en gaan we de displaytechnologie in de Edge-LED-modus gebruiken. Er is niets om je zorgen over te maken. Het resultaat is vlekkeloos.
Deze 4K TV kan ook bogen op een bijna perfecte beeldkwaliteit en een heldere, esthetische en krachtige geluidsweergave.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.