Analyse van 43F3 van HKC?

Hoe zit het met de nieuwe HKC 43F3?

HKC stelt vandaag een nieuw basismodel voor, uitgerust met technologische oplossingen die werken, de 43F3.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 43centimeter.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Daarnaast HKC geeft dit eenFull HD resolution.  De kenmerken ervan zijn fundamenteel, maar zoals we al zeiden, kunnen sommige zelfs worden beschouwd als mid-range.en dus blijven we geconfronteerd met een interessant televisietoestel.
Geen wahoo effect op dit model, maar het juiste. Kortom, het doel van de fabrikant met dit model is om een product te leveren dat voldoet aan de dagelijkse TV-behoeften ; Een analyse zal bepalen of het doel wordt bereikt en of het relevant is om het aan te schaffen.

43F3 van HKC – Ontwerp

Het eerste wat we altijd doen is het ontwerp analyseren, omdat dit het eerste is dat voor de hand ligt en ook omdat het belangrijk is.
Kan beter. Dit zou de algemene mening over dit televisietoestel kunnen zijn. Het is echter niet nodig om te veel kritiek te leveren; denk aan de prijs waartegen het te koop wordt aangeboden!
Uiteindelijk is het HKC 43F3 een TV met een eenvoudig en efficiƫnt ontwerp.

43F3 van HKC- Het scherm

De nieuwe HKC biedt een beeld met teleurstellende contrasten. Het heeft lichte, donkere en ondiepe kleuren. Dit vertaalt zich in volledig uitgewassen zwarten die het niet mogelijk maken om in het donker goed van een film te genieten.
HKC blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het HKC televisietoestel geeft een Full HDresolutie weer.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
HKC presenteert dit 43F3 met een scherm van 43inches; deze televisieis aan de onderkant van zijn assortiment.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Full HDkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Zo HKC 43F3 kunt u een apparaat in een andere ruimte (de keuken bijvoorbeeld) hebben, zonder dat dit te veel invloed heeft op uw budget.

43F3 van HKC- Het geluid

De kracht van het audiosysteem is beperkt, waardoor een kwaliteitsvolle weergave niet mogelijk is.
Het televisietoestel is uitgerust met twee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 6 W.

Tot slot, als we het geluid van de 43F3 HKC, eerlijke is het juiste woord voor het samen te vatten.

43F3 van HKC- Zijn connectiviteit

Het verbindingssysteem bestaat uit het minimum aantal elementen. De adepten van televisietoestellen in lokale netwerkversie zullen teleurgesteld zijn door het gebrek aan mogelijkheden op het gebied van poorten en ingangen.
Bij een aantal aansluitingen die onder het gemiddelde van het bereik liggen, zult u moeten kiezen welk(e) apparaat(pen) in uw huis u wilt aansluiten op uw TV.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit 43F3 wordt gepresenteerd.Niet al uw apparaten kunnen worden aangesloten. Een moeilijke keuze is onderweg.

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 koptelefoonaansluiting

43F3 van HKC- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem TFT
Geluidsvermogen 6
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 74 W

43F3 van HKC- De conclusie

Tot slot, dit nieuwe HKC 43F3 is de TV om te kopen als je niet erg voorzichtig bent met de opties, of als je op zoek bent naar een alternatief voor het oplossen van problemen.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de schermgrootte.