Analyse van 55C811 van TCL?

Presentatie van de TCL 55C811

Laatst gelanceerd in de reeks van TCL, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model 55C811 is echt de moeite waard.
In zijn 55 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
Niet te klein, niet te groot. Kortom, een gemiddeld onopvallend model.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

tv-ontwerppresentatie TCL 55C811

Een zeer uitgebreid ontwerp en hoogwaardige technische elementen, maken dit TCL 55C811 een top-of-the-range TV-toestel.
Op dit punt begaat de fabrikant bijna geen vergissing, want we hebben te maken met een televisietoestel dat een top-uitstraling heeft en waarvan de elegantie uw woonkamer zal verfraaien.
Een TV van 55inches, deze TCL bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

Het scherm van de TCL 55C811

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.TCL presenteert dit 55C811 met een scherm van 55inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 50 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Bovendien TCL heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo TCL 55C811 kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie TCL 55C811

Het audiogedeelte van deze TV is uitzonderlijk; hoogwaardige luidsprekers dragen bij aan deze kwaliteitsvolle weergave, voor een meeslepend resultaat.
De apparatuur bestaat uit diverse schotten en een vermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

55C811 van TCL- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het 55C811 TCL een besturingssysteemAndroid 9.0 Pie. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.
Deze software-omgeving innoveert op de TCL 55C811 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

55C811 van TCL- Zijn connectiviteit

TCL maakt een vlekkeloos verbindingsdeel; het is onberispelijk en esthetisch schoon.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u TCL 55C811 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Presentatie van de technische kenmerken van de TCL 55C811

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 66
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 113 W

Ter afsluiting van de TCL 55C811

De conclusie is dat deze TCL 55C811 als topklasse moet worden geclassificeerd. Bijna perfect op alles, het is de TV om te bezitten voor thuisbioscoop sessies en online game sessies.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: de schermgrootte, de weergavefrequentie, het geluidsvermogen.