Analyse van 55UM7290PTD van LG?

55UM7290PTD van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4K

LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55UM7290PTD.
Ten eerste, de grootte: 55 inches op dit apparaat.
De technici van de Hollywood-studio’s LG zeggen te hebben samengewerkt met specialisten om een kwalitatief hoogstaand resultaat te krijgen.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  Met een diagonaal van 55 inches kan dit mid-range model beschouwd worden als een vrij goedkope televisie.
Waarom kunnen we dit 55UM7290PTD als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

55UM7290PTD van LG – Ontwerp

Het LG 55UM7290PTD verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp LG 55UM7290PTD is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de UM730 serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
De 55UM7290PTDis gewoon plat.
Met zijn schermoppervlak van 55 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
De charme van het 55UM7290PTD is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Tot slot, LG heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiënt en het stelt u in staat om hiermee 55UM7290PTD een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de LG 55UM7290PTD

Met de weergave hiervan 55UM7290PTD wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Het LG televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Dat is al boven de gemiddelde resolutie van het bereik.
Met een schermformaat van 55inches, dit 55UM7290PTDis een van de grootste.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo LG 55UM7290PTD kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie LG 55UM7290PTD

Ze LG 55UM7290PTD is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Het televisietoestel is uitgerust met twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 55UM7290PTD LG is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de LG 55UM7290PTD

Het is bijna een gewoonte geworden voor LG, dit 55UM7290PTD heeft zijn besturingssysteemwebOS 4.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

55UM7290PTD van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 55UM7290PTD, het biedt u voldoende elementen.
U moet zorgvuldig de apparaten kiezen die u hierop 55UM7290PTD wilt aansluiten. De reden? er zijn weinig keuzes in termen van beschikbare connectoren.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 55UM7290PTD wordt gepresenteerd.De LG 55UM7290PTD is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 55UM7290PTD

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 8.64 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Slimme TV webOS 4.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-S
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 76.5 W

Ter afsluiting van de LG 55UM7290PTD

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een efficiënt televisietoestel te hebben.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de LG knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
LG kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.