Analyse van 65DP600 van TCL?

Wat is de nieuwe TCL 65DP600 waarde?

TCL heeft zojuist de lancering van de 65DP600… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
In zijn 65 inches model, biedt deze televisie een definitie gewijd aan de foto’s behandeling.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
Een nauwkeurigere analyse zal ons in staat stellen om te weten hoe dit 65DP600 zich onderscheidt van de rangorde en echt beter is dan de concurrenten.

65DP600 van TCL – Ontwerp

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 65DP600. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
Deze nieuwe TCL 65DP600 is nogal plat.
Met zijn schermoppervlak van 65 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 65DP600, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Het belang van het 65DP600 is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Kortom, het TCL produceert een bijna onberispelijke TV; het zal in uw woonkamer zitten, en zelfs als u het uitzet, zal het een gevoel van kwaliteit afgeven. Bijna een kunstwerk. Eenmaal aangezet geniet u van de kwaliteit van beeld en geluid. Al deze eigenschappen brengen u in een nieuwe dimensie; die van de top van het assortiment met de TCL 65DP600.

Het scherm van de TCL 65DP600

Het TCL televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.TCL presenteert dit 65DP600 met een scherm van 65inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
Met een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is aan de top van zijn gamma.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het mooi is; het is duidelijk topklasse.

65DP600 van TCL- Het geluid

De ontwerpers hiervan 65DP600 hebben een apparaat ontwikkeld met een betere geluidskwaliteit dan de CD-kwaliteit; deze TV geeft je een verbluffende audiobeleving.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

65DP600 van TCL- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het 65DP600 zijn besturingssysteemSmart TV.3U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de TCL 65DP600

Het 65DP600 zal de gebruikers van multi-device verrukken. Inderdaad, de connectiviteit bestaat uit vele ingangen en poorten om alle mogelijkheden op het gebied van home cinema of gaming mogelijk te maken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit 65DP600 wordt gepresenteerd.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 4 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de TCL 65DP600

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.8 cm x 80.3 cm x 7.8 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Smart TV.3
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 118 W

Ter afsluiting van de TCL 65DP600

De langverwachte TCL 65DP600 tV is simpelweg het nieuwe topmodel van het moment, waardoor het een hoger niveau kan bereiken dan andere concurrerende modellen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
TCL kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de schermgrootte, de weergavefrequentie.