Analyse van 65EP660 van TCL?

Hoe zit het met de nieuwe TCL 65EP660?

TCL behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee 65EP660 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Ten eerste, de grootte: 65 inches op dit apparaat.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie TCL 65EP660

Sober maar in lijn met de huidige trends. TCL heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze 65EP660. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze TCL 65EP660 is vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, TCL heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de 65EP660, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

65EP660 van TCL- Het scherm

De ontwerpers TCL hebben dit nieuwe TV-toestel 65EP660 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
Met deze nieuwe65EP660 TCL, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Deze resolutie is duidelijk beter dan wat er in het algemeen wordt gedaan.
TCL presenteert dit 65EP660 met een scherm van 65inches; deze televisieis een van de grootste.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
TCL kiest een frequentie van 60 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, TCL heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

Het geluid van de TCL 65EP660

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65EP660 TCL is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel TCL 65EP660

Het is bijna een gewoonte geworden voor TCL, dit 65EP660 heeft zijn besturingssysteemAndroid 9.0 Pie geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de TCL 65EP660 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Presentatie van de verbindingstechniek van TCL 65EP660

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Als u veel apparaten heeft en besluit om ze aan te sluiten op deze TV, zult u moeten kiezen. Er zijn minder dan op concurrerende TV-toestellen.

Het is met 8 mogelijke verbanden dat dit 65EP660 wordt gepresenteerd.De TCL 65EP660 is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

65EP660 van TCL- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 142.84 cm x 80.35 cm x 7.8 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Android 9.0 Pie
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 6
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 118 W

65EP660 van TCL- De conclusie

Tot slot is dit nieuw TCL 65EP660 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze 65EP660 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingredi├źnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Van deze nieuwe TCL kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.