Analyse van 65NANO806NA D van LG?

LG 65NANO806NA D de nieuwe Ultra HD 4K

Onlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 65NANO806NA D ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast LG geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs LG hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Is het LG gelukt om de uitdaging van een efficiƫnt televisietoestel aan te gaan. Dit is wat we gaan zien net na .

tv-ontwerppresentatie LG 65NANO806NA D

Het LG 65NANO806NA D is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

tv-presentatie LG 65NANO806NA D

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Buiten zijn omvang staan we nog steeds voor een prachtig kwaliteitsscherm.
LG kiest een frequentie van 50 Hz, de vloeibaarheid van de televisie is in het midden van het bereik.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

65NANO806NA D van LG- Het geluid

Ze LG 65NANO806NA D is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

65NANO806NA D van LG- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het LG 65NANO806NA D uitgerust met het besturingssysteemwebOS 5U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de LG 65NANO806NA D

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In deze prijsklasse biedt deze TV een hoger aantal aansluitingen dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.De laat u LG 65NANO806NA D toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen, 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Technische kenmerken van de LG 65NANO806NA D

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 64
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

Ter afsluiting van de LG 65NANO806NA D

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe 65NANO806NA D LG opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe LG kunnen we 3 positieve punten behouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.

TCL 55C815 een televisie van 54.6 inches

TCL 55C815 de nieuwe Ultra HD 4K TCL onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 55C815. In zijn 54.6 inches...

De LG75UN81006LB: wat is deze middenklasse TV waard ?

LG 75UN81006LB de nieuwe Ultra HD 4KVandaag gaan we de LG 75UN81006LB, een mid-range televisie van LG. Een review om de capaciteiten van dit...

Wat kan er gezegd worden over de Life S15501 van Medion?

Presentatie van de Medion Life S15501 Het bedrijf Medion besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn Life S15501.Daarnaast Medion geeft...

Samsung QE85Q80T Wat is het waard?

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QE85Q80T?Onlangs Samsung is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de QE85Q80T...

De SamsungUE43TU7125: wat is deze middenklasse TV waard ?

Samsung UE43TU7125 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?Samsung behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee UE43TU7125 een interessant scherm...

86NANO916NA van LG : Test en analyse

86NANO916NA van LG- Presentatie van deze Ultra HD 4KOnlangs LG is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de...