Analyse van 65R8F5 van Hisense?

Hoe zit het met de nieuwe Hisense 65R8F5?

Onlangs Hisense is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de 65R8F5 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Hisense hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Hisense 65R8F5 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

Het ontwerp van de Hisense 65R8F5

Het Hisense 65R8F5 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Kortom, het Hisense is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Hisense 65R8F5 TV wordt onthuld.

65R8F5 van Hisense- Het scherm

Met de weergave hiervan 65R8F5 wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 4Kresolutie voor.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Ontworpen met een frequentie van 50 Hz, Hisense heeft zijn werk gemarkeerd. De vertraging in de weergave van de vorige modellen is grotendeels verminderd. In de spelmodus is de vertraging tussen de actie die op de controller wordt uitgevoerd en de repercussie daarvan op het scherm bijna niet waarneembaar. In de bioscoopmodus is er geen invloed op de weergave van de film
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 4Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

65R8F5 van Hisense- Het geluid

Ze Hisense 65R8F5 is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 12 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het 65R8F5 Hisense is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel Hisense 65R8F5

Voor het softwaregedeelte heeft het 65R8F5 Hisense een besturingssysteemRoku TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Hisense 65R8F5

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Hisense 65R8F5, het biedt u voldoende elementen.
Of het nu gaat om uw externe harde schijf, NAS of gameconsole, al deze elementen kunnen op deze TV worden aangesloten.

Dit model heeft een totaal aan 7 verbindingen, niet te slecht.Bijna alle apparaten in uw huis kunnen worden aangesloten: de doos, de gameconsole, een multimediaserver en vele andere apparaten, naast uw dvd- of Blu-ray-speler.

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Hisense 65R8F5

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 76
Schermgrootte in inches 64.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 12
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja

Onze conclusie over de Hisense 65R8F5

Het algemene gevoel over het product is bevredigend, het is niet de beste op de markt, maar het maakt het toch mogelijk om een effici├źnt televisietoestel te hebben.
Hisense kiest voor 4k technologie. Een verstandige keuze die het mogelijk maakt om een apparaat met een goed gedefinieerde beeld- en kwaliteitsgeluidsweergave onder ogen te zien. Het is mooi en krachtig tegelijk.

Als er positieve punten zijn om te onthouden, zijn er hier 3 interessante punten: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.