Analyse van 86UN8570PUC van LG?

LG 86UN8570PUC de nieuwe Ultra HD 4K

LG onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de 86UN8570PUC.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenUltra HD 4K resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs LG hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Waarom kunnen we dit 86UN8570PUC als overtuigend beschouwen, ondanks de positie in het middensegment? Dat is wat we in dit artikel gaan ontdekken.

86UN8570PUC van LG – Ontwerp

Het LG 86UN8570PUC verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die LG al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

tv-presentatie LG 86UN8570PUC

Het LG heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, LG bevestigt een van zijn technologische keuzes.De kwaliteit van de LED geeft een uitstekende weergave.
Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 140 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Tot slot, LG heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Mijn mening ter afsluiting van het gedeelte over de display. Het ligt in het bereik, zonder bloei of overdaad. Een extra keuze in het middensegment.

tv-geluidspresentatie LG 86UN8570PUC

Ze LG 86UN8570PUC is niet tevreden met het weergeven van een verbluffende beeldkwaliteit. Inderdaad, het verrast ons ook aangenaam met zijn goed gemaakte audioprestaties.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Tot slot, als we het geluid van de 86UN8570PUC LG, het is het woord correct dat naar buiten komt.

Het intelligente aspect van de LG 86UN8570PUC

Voor het softwaregedeelte heeft het 86UN8570PUC LG een besturingssysteemwebOS 5. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

86UN8570PUC van LG- Zijn connectiviteit

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op LG 86UN8570PUC, het biedt u voldoende elementen.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.De laat u LG 86UN8570PUC toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
3 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 3 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

Presentatie van de technische kenmerken van de LG 86UN8570PUC

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94
Schermgrootte in inches 85.6
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 140
Geluidsvermogen 10
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
HDR Dolby Vision Compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja

86UN8570PUC van LG- De conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat het LG 86UN8570PUC een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Een Direct LED-paneel animeren deze televisie. De weergave is goed, zelfs zeer goed.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: de weergavefrequentie, het geluidsvermogen, de diepte van de kleuren.