Analyse van CELED58S0419B2 van Continental Edison?

Continental Edison CELED58S0419B2 A Ultra HD 4Kdat het verschil maakt?

Continental Edison behoort tot de belangrijke spelers op de televisiemarkt en stelt hiermee CELED58S0419B2 een interessant scherm voor dat door ons laboratorium is getest.
Daarnaast Continental Edison geeft dit eenUltra HD 4K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Door onze beoordeling vandaag, zult u begrijpen waarom de Continental Edison CELED58S0419B2 is gerangschikt onder de beste TV’s van het moment.

tv-ontwerppresentatie Continental Edison CELED58S0419B2

Het Continental Edison CELED58S0419B2 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Tot slot, Continental Edison heeft serieus gewerkt aan het ontwerp van dit TV-toestel. Het is efficiƫnt en het stelt u in staat om hiermee CELED58S0419B2 een mooi object in uw woonkamer te hebben.

Het scherm van de Continental Edison CELED58S0419B2

Het Continental Edison kan nauwelijks beter dan dit CELED58S0419B2 met een LED scherm.
Continental Edison blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Het Continental Edison televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 50 Hz, u kunt het gebruik van deze TV in de spel- of thuisbioscoopmodus vergeten. beeldverschuivingen kunnen belangrijk zijn en de nauwkeurigheid (in vergelijking met de originele bron) is zeer gemiddeld.
Bovendien Continental Edison heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit Ultra HD 4Kbeeldresolutie.
Zo Continental Edison CELED58S0419B2 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

CELED58S0419B2 van Continental Edison- Het geluid

De geluidskwaliteit is correct, maar meer niet. De typische low-medium en mid-range geluiden zijn verre van wat de concurrentie te bieden heeft. Het geluid van de nog CELED58S0419B2 steeds heeft het voordeel dat het niet verzadigd is. In ieder geval is de installatie zoals die af fabriek wordt gepresenteerd net voldoende voor dit televisietoestel.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en zorgt voor een geluidsvermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het CELED58S0419B2 Continental Edison is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Het intelligente aspect van de Continental Edison CELED58S0419B2

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het CELED58S0419B2 zijn besturingssysteemAndroid TV. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
De internettoegang van deze TV is mogelijk via Wi-Fi of via een LAN lokaal netwerk en u heeft de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Continental Edison CELED58S0419B2

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Continental Edison CELED58S0419B2, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het CELED58S0419B2 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.Het Continental Edison CELED58S0419B2 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

CELED58S0419B2 van Continental Edison- Technische kenmerken

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 84
Schermgrootte in inches 57.5
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 8
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 145 W

Onze conclusie over de Continental Edison CELED58S0419B2

Concluderend kan worden gesteld dat het Continental Edison CELED58S0419B2 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Met zijn 4K display technologie biedt deze TV u een beeldkwaliteit die dicht bij de perfectie ligt, en een geluidskwaliteit die boven de andere uitstijgt; Verbeterd met een esthetiek die opvalt, heeft u de ingrediƫnten van een apparaat dat u wilt bezitten.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, het beschikbare RAM.