Analyse van KDL-43WF663 van Sony?

Hoe zit het met de nieuwe Sony KDL-43WF663?

Sony onthult een nieuw model dat is uitgerust met alle huidige verwachte verfijningen, de KDL-43WF663.
Ten eerste, de grootte: 43 inches op dit apparaat.
Het is duidelijk een van de andere modellen van rivalen. Niet meer en niet minder.
Daarnaast Sony geeft dit eenFull HD resolution.  Men zou kunnen zeggen dat dit model alle verwachte kenmerken verzamelt. Of we nu kijken naar de esthetiek of naar de grootte, de ingenieurs Sony hebben een televisie ontwikkeld die weliswaar een middenklasse heeft, maar toch een kwaliteitsvolle is.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen KDL-43WF663 Sony? Alle antwoord-elementen net na.

Het ontwerp van de Sony KDL-43WF663

Sober maar in lijn met de huidige trends. Sony heeft haar ontwerpbureau gevraagd om een product te maken dat naar de top neigt, maar betaalbaar blijft.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze KDL-43WF663. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze nieuwe Sony KDL-43WF663 is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 43 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Slim design technologie.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

Het scherm van de Sony KDL-43WF663

Het Sony heeft een correcte en goed gekalibreerde beeldkwaliteit, maar je hebt te maken met een beperkt inheems contrast dat geschikt is om overdag te bekijken; vergeet de thuisbioscoopprogramma’s in het donker.
Met dit nieuwe model, Sony bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het gebruik van LED’s zorgt voor een uitstekend beeld.
Het Sony KDL-43WF663 is beschikbaar in de Full HDresolutie.Sony presenteert dit KDL-43WF663 met een scherm van 43inches; deze televisieis gepositioneerd in het gamma van modellen, in het gemiddelde.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Door het te voorzien van een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Sony heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Full HDbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, met de KDL-43WF663 Sony maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

KDL-43WF663 van Sony- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Sony het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 5 W.

Kortom, het ultieme in geluid verzameld in deze KDL-43WF663 Sony. De kwaliteit van de fabricage stelt u in staat om u onder te dompelen in het beste thuisbioscoopgeluid.

Tot slot, als we het geluid van de KDL-43WF663 Sony, het is het woord correct dat naar buiten komt.

KDL-43WF663 van Sony- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Sony KDL-43WF663 uitgerust met het besturingssysteemSmart TV. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de Sony KDL-43WF663

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
Dankzij het bovengemiddelde aantal aansluitingen is deze TV zeer royaal.

Dit model heeft een totaal aan 8 verbindingen, niet te slecht.De laat u Sony KDL-43WF663 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 2 antenne-ingangen, 1 samengestelde stekker (Video)

KDL-43WF663 van Sony- Technische kenmerken

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 94.1 cm x 52.9 cm x 6.8 cm
Schermgrootte in inches 43
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Slimme TV Smart TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
ethernet Ja

KDL-43WF663 van Sony- De conclusie

Tot slot is dit nieuw Sony KDL-43WF663 een televisietoestel dat overal naartoe kan gaan; het kan aan het merendeel van de behoeften voldoen.
Met een slimme tv-technologie profiteert u van een relevante keuze voor een topmodel. Echt interessant.
Met zijn Direct LED-paneel doet deze TV het beter dan gemiddeld. De verlichting is gelijkmatig.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: de diepte van de kleuren, het geluidsvermogen, de schermgrootte.