Analyse van LC-32DI3221K van Sharp?

Presentatie van de Sharp LC-32DI3221K

Daarnaast Sharp geeft dit eenHD resolution.  

LC-32DI3221K van Sharp – Ontwerp

Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
De Sharp LC-32DI3221K is vrij standaard, plat.
Met een interessante grootte van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.

Het scherm van de Sharp LC-32DI3221K

Sharp blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Tot slot, Sharp heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een HDbeeldkwaliteit te hebben .

LC-32DI3221K van Sharp- Het geluid

Wat betreft de geluidsapparatuur is de TV uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

Het intelligente aspect van de Sharp LC-32DI3221K

Helaas is er op dit model geen slimme TV. Het kan echter wel als goed nieuws worden beschouwd; u had inderdaad meer moeten betalen voor dit tv-toestel voor een gebruik dat sommigen van u niet zouden hebben gehad. Voor de anderen hoeft u alleen maar een TV-box te kopen.

Presentatie van de technische kenmerken van de Sharp LC-32DI3221K

Hier volgt een samenvatting van de technische kenmerken van het televisietoestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 73.22 cm x 43.12 cm x 8.4 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 10
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-C
Aantal tuners 4
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Energieverbruik 70 W

LC-32DI3221K van Sharp- De conclusie

Terug naar de toekomst! Net als in de film wordt u in het verleden voortgestuwd. Met andere woorden, het voelt alsof het de jaren 2000 is. Geen slimme tv? Je leest het goed. Het is mogelijk, en het is de keuze die Sharp dit maaktLC-32DI3221K.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.