Analyse van NS-24DF310CA19 van Insignia?

NS-24DF310CA19 van Insignia- Presentatie van deze HD

Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  

tv-ontwerppresentatie Insignia NS-24DF310CA19

Innovatie. Dit lijkt het sleutelwoord te zijn dat wordt gegeven door Insignia de NS-24DF310CA19.
De Insignia NS-24DF310CA19 is vrij standaard, plat.
Met zijn glazen oppervlak van 24 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Insignia heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de NS-24DF310CA19, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.

Het scherm van de Insignia NS-24DF310CA19

Insignia blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.Het is LED en dat is goed, want het beeldresultaat is uitstekend.
Het Insignia televisietoestel geeft een HDresolutie weer.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Bovendien Insignia heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.

tv-geluidspresentatie Insignia NS-24DF310CA19

Het televisietoestel is uitgerust met twee schottenmet 2.5 W bij uitgang.

NS-24DF310CA19 van Insignia- Ingebedde intelligentie

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het NS-24DF310CA19 zijn besturingssysteemFire TV geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV NS-24DF310CA19 communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Insignia NS-24DF310CA19 met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

NS-24DF310CA19 van Insignia- Technische kenmerken

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 55.6 cm x 34.4 cm x 6.8 cm
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 2.5
Slimme TV Fire TV
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 2
Aantal audio-ingangen 0
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 25 W

Onze conclusie over de Insignia NS-24DF310CA19

Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze NS-24DF310CA19 is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Het Direct LED-scherm verbetert de algehele beeldweergave en zorgt voor een grotere uniformiteit.
Deze TV heeft de juiste resolutie, meer niet. Het produceren en op de markt brengen van TV’s in HD is tegenwoordig vaak voldoende en goed geschikt voor ‘basis’ gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Het is dus een tijdelijke en/of incidentele keuze. U bent gewaarschuwd.