Analyse van QN55LS03R van Samsung?

Hoe zit het met de nieuwe Samsung QN55LS03R?

Laatst gelanceerd in de reeks van Samsung, zijn we nu in staat om te weten wat de nieuwe top-of-the-range model QN55LS03R is echt de moeite waard.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 55centimeter.
We hebben te maken met een vrij groot model.
Wat betreft de technologie is het vermeldenswaard dat dit model wordt geleverd met eenUltra HD 4K resolution.  De televisie onderscheidt zich van de concurrentie door deze keuze voor het hoge Ultra HD 4K bereik.
We hebben het in detail onderzocht en nodigen u uit om het vandaag te ontdekken in onze recensie.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN55LS03R

De ontwerpers hebben besloten om iets heel moois te doen. Dat is tenminste wat er naar voren komt als je het product onder ogen ziet.
Geen revolutie op het gebied van de esthetiek van deze QN55LS03R. We zijn in lijn met de marktstandaarden. We weten tenminste wat we kopen: een televisietoestel.
Een positief oordeel over het geheel genomen. Deze TV komt overeen met wat verwacht wordt van een top-of-the-range TV, zowel in termen van materiaal als van beeldmateriaal.
De Samsung QN55LS03R neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een interessante grootte van 55 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Uitgerust met een dubbele basis, Samsung heeft gekozen voor beveiliging. De TV houdt goed, niets beweegt dankzij dit systeem. En wat de prijs van de QN55LS03R, we geven de voorkeur aan dit soort oplossing die garandeert dat de televisie niet uit zijn plaats zal vallen.
Een opmerkelijke innovatie voor dit model is het gebruik van de Frame design technologie.
Een TV van 55inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

QN55LS03R van Samsung- Het scherm

Samsung richt zich nu op de beeldkwaliteit. Met dit nieuwe model QN55LS03R wilden de ingenieurs op dit gebied een top-tv-toestel creƫren.
Met deze nieuweQN55LS03R Samsung, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.Het gebruik van de Edge-LED, ook al staat het Edge-LED bekend om de lagere kwaliteit van de beeldverlichting, die hiervoor de voorkeur heeft gekregenQN55LS03R.

Dit model heeft een Ultra HD 4Kdisplay.Samsung presenteert dit QN55LS03R met een scherm van 55inches; deze televisieis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Uiteindelijk is het interessant om op te merken dat het scherm, buiten de grootte om, goed gemaakt is. Een punt om toe te voegen bij de keuze tussen dit model en andere concurrenten.
Met een frequentie van 120 Hz, we kijken naar een high-end TV. Perfect beeld en uitzonderlijke synchronisatie in spel- of filmmodus.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Ultra HD 4Kkwaliteitsresolutie.
Zo Samsung QN55LS03R kunt u films en video’s op een andere manier bekijken.

tv-geluidspresentatie Samsung QN55LS03R

Verbeterde bas en bastonen, nauwkeurige hoge tonen. Hiermee QN55LS03R komt de muziek tot leven dankzij een perfecte weergave van de meest subtiele nuances en details.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en zorgt voor een geluidsvermogen van 10 W.

QN55LS03R van Samsung- Ingebedde intelligentie

Voor het softwaregedeelte heeft het QN55LS03R Samsung een besturingssysteemTizen 5. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Met zijn Wifi of netwerkverbinding (local LAN) geeft deze TV u de mogelijkheid om apps of films direct te downloaden. Een interessante optie in het tijdperk van de cloud en online games.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN55LS03R met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

Het verbindingssysteem van de Samsung QN55LS03R

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 6 mogelijke verbanden dat dit QN55LS03R wordt gepresenteerd.De Samsung QN55LS03R is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
U heeft de volgende aansluitingen tot uw beschikking:
1 USB-poort, 4 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung QN55LS03R

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 120.97 cm x 68.04 cm x 4.32 cm
Schermgrootte in inches 55
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 5
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 4
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 72 W

Onze conclusie over de Samsung QN55LS03R

Tot slot is dit nieuw Samsung QN55LS03R de TV die u kunt kopen als u bijzonder veeleisend bent op het gebied van kwaliteit, technologie en design.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze QN55LS03R is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Met het Edge-LED-paneel heeft u de beschikking over een krachtig displaysysteem. Dit apparaat is van hoge kwaliteit.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.