Analyse van QN65Q60RAFXZA van Samsung?

Samsung QN65Q60RAFXZA de nieuwe Ultra HD 4K

Samsung heeft zojuist de lancering van de QN65Q60RAFXZA… Gezien het feit dat het een topmodel is, hebben we besloten om deze televisie van dichterbij te bekijken.
Ten eerste, de grootte: 65 inches op dit apparaat.
We worden geconfronteerd met een vrij groot scherm.
Deze televisie wordt geleverd met een Ultra HD 4K resolution.  Het is prachtig. Het is moeilijk om kritiek te leveren op zo’n goed afgewerkt product. Elegant design en een goede kwaliteit afwerking zijn de kenmerken van deze televisie.
Laten we dit televisietoestel eens van dichterbij bekijken.

QN65Q60RAFXZA van Samsung – Ontwerp

De technici van de Samsung afdeling hebben een echt meesterwerk gemaakt wat betreft het uiterlijk van dit televisietoestel.
Het ontwerp Samsung QN65Q60RAFXZA is grotendeels geïnspireerd op de andere modellen in de Q60R serie.
Een hoogwaardige afwerking; een getrouw beeld; alles is gecombineerd om Samsung QN65Q60RAFXZA een elegante TV in deze serie te maken.
De Samsung QN65Q60RAFXZA is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 65 inches,Een ander ding dat we kunnen benadrukken in het ontwerp van deze TV is het ontwerp van de ondersteuning.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het QN65Q60RAFXZA is ongetwijfeld zijn technologie Slim design.
Een TV van 65inches, deze Samsung bevindt zich duidelijk in de top van het assortiment van het merk. Een TV met een sobere en verfijnde stijl.

tv-presentatie Samsung QN65Q60RAFXZA

Omdat het om een high-end product gaat, zijn de eisen aan de beeldkwaliteit natuurlijk hoog. En op zijn minst doet het Samsung QN65Q60RAFXZA met een Edge-LED scherm het opvallend goed.
Met dit nieuwe model, Samsung bevestigt een van zijn technologische keuzes.Het is Edge LED-display en dat is jammer. Door zijn leeftijd en nieuwe mogelijkheden zoals de led, zal je het gevoel hebben dat je 10 jaar teruggaat. Het beeld is slecht.

Het Samsung televisietoestel geeft een Ultra HD 4Kresolutie weer.Bovendien, met een scherm van 65inches, de QN65Q60RAFXZAis gepositioneerd in het segment van de grote modellen.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Met een frequentie van 120 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Tot slot, Samsung heeft ervoor gekozen om geavanceerde technologie op deze TV, die het mogelijk maakt om een Ultra HD 4Kbeeldkwaliteit te hebben .
Tot slot op de display, de QN65Q60RAFXZA verdient het om te worden beschouwd op het moment van aankoop. Het is top-of-the-line topkwaliteit.

QN65Q60RAFXZA van Samsung- Het geluid

Het Samsung QN65Q60RAFXZA zal u een helder en trouw geluid geven; dankzij het zal u een unieke verbonden ervaring beleven.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers en een vermogen van 10 W.

QN65Q60RAFXZA van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QN65Q60RAFXZA heeft zijn besturingssysteemTizen 4. Je hebt de mogelijkheid om de wereld van het entertainment te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QN65Q60RAFXZA communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN65Q60RAFXZA met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

QN65Q60RAFXZA van Samsung- Zijn connectiviteit

Alle connectoren zijn gegroepeerd voor een beter gebruik. De uitgangen en poorten zijn talrijk genoeg om in al uw behoeften te voorzien.
U zult weinig keuzes hebben met betrekking tot de verbindingen. Deze TV heeft minder dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 3 verbindingen, niet te slecht.De Samsung QN65Q60RAFXZA is aan de onderkant van zijn assortiment. Niet geweldig in vergelijking met zijn concurrenten.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 1 audio-uitgang

Technische kenmerken van de Samsung QN65Q60RAFXZA

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 145.54 cm x 83.56 cm x 5.84 cm
Schermgrootte in inches 65
Schermresolutie Ultra HD 4K
Beeldschermsysteem Edge-LED
Weergavefrequentie 120
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Tizen 4
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 0
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 0
Kleurdiepte 30
HDR-compatibel Ja
VESA-compatibiliteit Ja
PVR beschikbaar Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 175 W

Onze conclusie over de Samsung QN65Q60RAFXZA

Met andere woorden, het Samsung QN65Q60RAFXZA is beter dan de concurrentie. Bijna perfect op alles. Of het nu gaat om home cinema sessies of online gamesessies, het is de TV om te bezitten.
De keuze Samsung om het slimme tv-systeem met het beste van zijn knowhow op te nemen in de QN65Q60RAFXZA, brengt ons ertoe om te zeggen dat deze high-end tv de moeite waard is om er eens goed naar te kijken.
Het Edge-LED-display toont een uitstekend beeld.
Voor de display technologie zijn we in 4K; je hebt een zeer goede kwaliteit beeld, en een indrukwekkende geluidskwaliteit; met zijn goed doordachte esthetiek, het resultaat geeft je een apparaat dat je wilt kopen.

Van deze nieuwe Samsung kunnen we 3 positieve punten behouden: de schermgrootte, de diepte van de kleuren, de weergavefrequentie.