Analyse van QN85Q900TS van Samsung?

Wat is de nieuwe Samsung QN85Q900TS waarde?

Een goede mid-range televisie. Zo kunnen we de Samsung QN85Q900TS.
Daarnaast Samsung geeft dit eenUltra HD 8K resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen QN85Q900TS Samsung? Alle antwoord-elementen net na.

tv-ontwerppresentatie Samsung QN85Q900TS

Het Samsung QN85Q900TS verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
Kortom, het Samsung is echt gelukt om het ontwerpaspect van deze TV, die niet onopgemerkt blijft, ongeacht waar hij is geïnstalleerd. Als hij uitstaat, krijgt de sensatie een geheel nieuwe dimensie wanneer het scherm van de Samsung QN85Q900TS TV wordt onthuld.

Het scherm van de Samsung QN85Q900TS

Met de weergave hiervan QN85Q900TS wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.

Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Ultra HD 8Kresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Met een frequentie van 40 Hz, deze televisie stelt zichzelf onder zijn concurrenten. De spelmodus moet worden vermeden, evenals de bioscoopmodus, vanwege de vertraging die in het beeld kan optreden.
Merk op dat met geavanceerde technologie, deze TV u een Ultra HD 8Kkwalitatief hoogstaand beeld geeft.
Tot slot op de display, met de QN85Q900TS Samsung maakt de keuze van het middengebied. Niet meer.

QN85Q900TS van Samsung- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Samsung het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit meerdere luidsprekersmet 7.5 W bij uitgang.

Tot slot, als we het geluid van de QN85Q900TS Samsung, het is het woord correct dat naar buiten komt.

QN85Q900TS van Samsung- Ingebedde intelligentie

Het is bijna een gewoonte geworden voor Samsung, dit QN85Q900TS heeft zijn besturingssysteemTizen 5.5 geïnstalleerd; het stelt je in staat om een heel universum van vermaak te verkennen.
Deze TV biedt u de keuze van de connectiviteit: Of het nu via de Wifi-functie is, of via het lokale netwerk met andere apparaten of computerapparaten (vaste of mobiele computers, NAS-synchronisatie bijvoorbeeld), uw TV QN85Q900TS communiceert.
Deze software-omgeving innoveert op de Samsung QN85Q900TS met een nieuwe functie: het bedienen van het televisietoestel met stem. Inderdaad, dankzij de voice control functie is het mogelijk om van kanaal te veranderen, TV bronnen te veranderen, het volume van de TV omhoog of omlaag te zetten door gewoon met de TV te praten. Is dat niet handig?

QN85Q900TS van Samsung- Zijn connectiviteit

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het QN85Q900TS aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 10 verbindingen, niet te slecht.Het Samsung QN85Q900TS is dus aan de top van zijn gamma. De keuzes die de verbindingen bieden zijn gewoonweg enorm.

Uiteindelijk biedt deze TV u de volgende mogelijkheden:
2 USB-poorten, 3 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 4 antenne-ingangen

Technische kenmerken van de Samsung QN85Q900TS

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 15.2
Schermgrootte in inches 84.6
Schermresolutie Ultra HD 8K
Weergavefrequentie 40
Geluidsvermogen 7.5
Wifi Ja
Beschikbare tuners
Aantal tuners 0
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Kleurdiepte 10
HDR-compatibel Ja
Dolby Digital Sound Ja
VESA-compatibiliteit Ja
Bluetooth Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 255 W

QN85Q900TS van Samsung- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe QN85Q900TS Samsung opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Nog steeds zeer zeldzaam, toont de 8K display de technologische beheersing van Samsung de televisiesector aan.

Tot slot zullen we nota nemen van alle positieve punten die aan dit televisietoestel moeten worden toegevoegd. Hier zijn er 3 die ik interessant vind: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.