BLA24AH410 Blaupunkt heeft een display LED

Hoe zit het met de nieuwe Blaupunkt BLA24AH410?

Onlangs Blaupunkt is er informatie vrijgegeven over het nieuwe model van de televisie. Het is de BLA24AH410 ; Geklasseerd in de mid-range categorie we dachten dat we het beter moesten bekijken om te controleren of de bouwer goed werk had verricht of niet.
Ten eerste, wat betreft de grootte van het scherm, hebben we te maken met een 24centimeter.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Wat de technologie betreft, hebben we te maken met een model met eenHD resolution.  Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk, minimale bulk, kwaliteitsvol beeld en geluid, alles is zorgvuldig afgewerkt in deze televisie, om een bijna perfect product te maken.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

Het ontwerp van de Blaupunkt BLA24AH410

Het Blaupunkt BLA24AH410 verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Heel anders dan zijn voorgangers probeert het merk zich hier te onderscheiden om tegemoet te komen aan de behoeften van de consument.
Een goede totaalscore voor deze TV; het komt overeen met design in de geest van de tijd. Een kwaliteit van de materialen en een visueel aspect dat je niet ongevoelig maakt.
Deze Blaupunkt BLA24AH410 is gewoon plat.
Met een interessante grootte van 24 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Blaupunkt al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

Het scherm van de Blaupunkt BLA24AH410

Het Blaupunkt kan nauwelijks beter dan dit BLA24AH410 met een LED scherm.
Blaupunkt blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een HDresolutie voor.Het is beter dan de anderen voor een TV in zijn klasse.
En met zijn 24inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Tegelijkertijd hebben we te maken met een mooie weergave op het scherm.
Blaupunkt kiest een frequentie van 60 Hz, dit maakt dit TV-toestel beter gepositioneerd dan zijn concurrenten. Een perfect gesynchroniseerd beeld dat u zal verrukken voor uw thuisbioscoop.
Bovendien Blaupunkt heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Ter afsluiting van het displaygedeelte kunnen we zeggen dat het interessant en effectief is; het is een mid-range TV die de omweg waard is.

BLA24AH410 van Blaupunkt- Het geluid

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar Blaupunkt het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
De apparatuur bestaat uit twee luidsprekers en een vermogen van 5 W.

De geluidskwaliteit van deze TV is gemiddeld. Duw niet te hard op het volume, je zou teleurgesteld zijn.

BLA24AH410 van Blaupunkt- Ingebedde intelligentie

Voor de slimme tv-liefhebbers, ga door. Dit model heeft er geen. Als u niet zonder kunt, en dit BLA24AH410 is uw definitieve keuze, dan moet u er een TV-box naast zetten.

Presentatie van de verbindingstechniek van Blaupunkt BLA24AH410

Alle beschikbare connectiviteit maakt het mogelijk om de huidige behoeften te dekken.
In dit TV-assortiment behoort het BLA24AH410 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Dit model heeft een totaal aan 6 verbindingen, niet te slecht.De laat u Blaupunkt BLA24AH410 toe om niet te kiezen tussen de verschillende apparaten die moeten worden aangesloten. U kunt alles op deze TV aansluiten; de box, spelconsole, multimediaserver, DVD- of Blu-ray-speler, etc…

In detail zijn hier de beschikbare aansluitingen:
1 USB-poort, 1 poort-HDMI, 1 audio-uitgang, 1 koptelefoonaansluiting, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video)

Technische kenmerken van de Blaupunkt BLA24AH410

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 55.8 cm x 33 cm x 8.1
Schermgrootte in inches 24
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 5
Beschikbare tuners DVB-T2DVB-S2DVB-C
Aantal tuners 3
Aantal USB-poorten 1
Aantal HDMI-poorten 1
Aantal audio-uitgangen 1
Samengestelde invoer (video) Ja
VESA-compatibiliteit Ja

Onze conclusie over de Blaupunkt BLA24AH410

Concluderend kan worden gesteld dat het Blaupunkt BLA24AH410 een televisietoestel uit het middensegment is van goede kwaliteit. Gemiddeld in de meeste gebieden is het toch een verstandige keuze voor consumenten die een goed gemaakt product willen hebben.
Het is op zijn zachtst gezegd ingewikkeld voor een fabrikant om een model zonder smartTV aan te bieden. Er zijn er een paar onder de concurrentie, en dat voor dezelfde prijs. Door dit BLA24AH410 te kiezen weet je waar je aan toe bent.
Het is een slimme keuze voor deze TV. HD-resolutie voor dagelijks gebruik. Over een paar jaar zullen de prijzen van Ultra 8k zijn gedaald.

Van deze nieuwe Blaupunkt kunnen we 3 positieve punten behouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de schermgrootte.