C32BG3KG2FB van Sharp : Test en analyse

Wat is de nieuwe Sharp C32BG3KG2FB waarde?

Het bedrijf Sharp besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn C32BG3KG2FB.
Daarnaast is deze televisie uitgerust met eenFull HD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Moeten we ons hierdoor laten overtuigen C32BG3KG2FB Sharp? Alle antwoord-elementen net na.

C32BG3KG2FB van Sharp – Ontwerp

Het Sharp C32BG3KG2FB verschijnt als een echte meesterzet van het merk, zowel wat betreft het interieur als het exterieur.
Het ontwerp Sharp C32BG3KG2FB heeft niets te maken met dat van de andere modellen in de Sharp BG3 serie.
Een product dat gezien de prijs juist is. Een strak maar effectief ontwerp. Het heeft het potentieel om te concurreren met andere TV-toestellen op de markt.
Deze Sharp C32BG3KG2FB neemt een standaardvorm aan met een flatscreen.
Met een grootte van 32 inches,Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.Een middelgrote televisie die sterk afhankelijk is van het ontwerp en de kwaliteit van de materialen; argumenten die Sharp al geruime tijd de aandacht vestigen op deze producten. Dit alles voor een prijs die binnen de perken blijft.

C32BG3KG2FB van Sharp- Het scherm

Met de weergave hiervan C32BG3KG2FB wordt zorgvuldig omgegaan. Hierdoor kunnen kenners genieten van een kwaliteitsvolle weergave in de thuisbioscoopmodus. De kleuren zijn natuurgetrouw en diep zwart.
Met deze nieuweC32BG3KG2FB Sharp, maakt het bedrijf een veronderstelde technologische keuze.
Met betrekking tot de weergave stelt het bedrijf een Full HDresolutie voor.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Nog beter, dankzij de geavanceerde technologie biedt het scherm van deze televisie een Full HDkwaliteitsresolutie.
Zo Sharp C32BG3KG2FB kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

tv-geluidspresentatie Sharp C32BG3KG2FB

Door kort te luisteren kunnen we zien dat het geen wonderen verricht. Het geluid is verre van uitzonderlijk. Dat is genoeg voor tv-shows, maar niet voor thuisbioscoopvoorstellingen.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee luidsprekers voor een geluidsvermogen van 10 W.

Tot slot zal het geluid van deze TV u in het hart van uw films plaatsen. Indrukwekkend en indrukwekkend.

Tot slot, het geluid van deze TV zal u het grootste deel van het geluidsspectrum geven. Het is gemiddeld, maar niet van slechte kwaliteit.

C32BG3KG2FB van Sharp- Ingebedde intelligentie

Aan de softwarekant is het Sharp C32BG3KG2FB uitgerust met het besturingssysteemAquos Net+U zult genoeg tijd hebben om de wereld van het entertainment te ontdekken.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Presentatie van de verbindingstechniek van Sharp C32BG3KG2FB

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op Sharp C32BG3KG2FB, het biedt u voldoende elementen.

Technische kenmerken van de Sharp C32BG3KG2FB

Hier is een samenvattende grafiek van de technische kenmerken van de TV:

Kenmerkend Waarde
Maten van de televisie zonder standaard 69.7 cm x 39.2 cm x 7.8 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie Full HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 50
Geluidsvermogen 10
Slimme TV Aquos Net+
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 5
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 3
Aantal audio-uitgangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 8
Dolby Digital Sound Ja
DTS-geluid Ja
VESA-compatibiliteit Ja
ethernet Ja
Energieverbruik 45 W

C32BG3KG2FB van Sharp- De conclusie

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe C32BG3KG2FB Sharp opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Daarnaast is het vermeldenswaardig dat deze C32BG3KG2FB is uitgerust met slimme tv-technologie. Hierdoor heeft u een topapparaat in zijn categorie, wat het een relevante keuze maakt.
Parallel daaraan zal een belangrijke parameter moeten worden toegevoegd: de prijs. U hebt hier een televisietoestel waarvan de prijs zeer concurrerend is in vergelijking met de concurrentie. Met andere woorden, met inbegrip van uw uiteindelijke beslissing, zult u rekening moeten houden met het feit dat dit een televisietoestel is dat al uw videobronnen correct weergeeft en u in staat stelt om in alle omstandigheden een zeer goed gedefinieerd beeld te hebben.