CHIQ L32G5000 : een goede Direct-LED televisie ?

CHIQ L32G5000 A HDdat het verschil maakt?

Het bedrijf CHIQ besluit vandaag om een nieuw middenklasse model te lanceren met zijn L32G5000.
Ten eerste, de grootte: 32 inches op dit apparaat.
Ondanks dit formaat zijn de weergave en het beeldresultaat goed, zonder twijfel door de gebruikte technologie.
Daarnaast CHIQ geeft dit eenHD resolution.  Ook al bevindt het zich in het middensegment, toch biedt het interessante specificaties, wat de prijs ten dele rechtvaardigt.
Hoewel in het midden van het assortiment geplaatst, heeft de fabrikant geprobeerd de kijker een beeldkwaliteit te bieden die een onderdompeling mogelijk maakt ; We zullen in detail zien of hun doel is bereikt.

tv-ontwerppresentatie CHIQ L32G5000

Het CHIQ L32G5000 is met zijn eenvoudige ontwerp een interessant alternatief voor iedereen die een elegant televisietoestel in het middensegment wil.
De vormen zijn uitgebalanceerd en de algehele weergave is mooi om naar te kijken. Een succesvol middenklasse model.
De CHIQ L32G5000 is gewoon plat.
Met zijn glazen oppervlak van 32 inches,het heeft een typische pianozwarte kleur.
Wat de basis betreft, zijn er ook dingen te zeggen.Het heeft inderdaad een dubbele basis, waarin we een verdeling hebben waar elk deel van de basis zijn plaats heeft. Hierdoor is de TV aan beide zijden precies hetzelfde, waardoor er een zeer symmetrische en stijlvolle TV ontstaat die in elke kamer kan worden genoten.
Het belang van het L32G5000 is ongetwijfeld zijn technologie Ultra Slim Design.
Deze TV zou gewoonweg een van de beste kunnen zijn op het gebied van design voor het middensegment. Hij heeft niets te benijden van zijn concurrenten. Zelfs als hij uitstaat, word je niet moe van het kijken; alleen maar geluk!

L32G5000 van CHIQ- Het scherm

De ontwerpers CHIQ hebben dit nieuwe TV-toestel L32G5000 gemaakt. Een nieuw mid-range model met de kenmerken van zijn tijd, een goed gekalibreerd beeld, en een hoogwaardige verwerking.
CHIQ blijft verankerd in zijn technologische keuzes en besluit zijn nieuwe televisietoestel ermee uit te rusten.
Dit model heeft een HDdisplay.Wat hem tot een van de bovengemiddelde TV’s in zijn assortiment maakt.
En met zijn 32inches zit hij in een serie TV’s die…behoort tot de serie kleine modellen in het assortiment.Wat de kenmerken ook zijn, het blijft een prachtig scherm. Op dit punt, maak je geen zorgen.
Ontworpen met een frequentie van 60 Hz, deze TV heeft een betere weergave in vergelijking met zijn concurrenten, in dezelfde categorie.
Bovendien CHIQ heeft besloten om zijn beheersing van geavanceerde technologie te gebruiken op dit apparaat, waardoor het kan profiteren van een hoge kwaliteit HDbeeldresolutie.
Zo CHIQ L32G5000 kunt u alledaagse films en video’s bekijken zonder noodzakelijkerwijs een thuisbioscoop te willen zijn. Het is een fatsoenlijke middenklasse.

Het geluid van de CHIQ L32G5000

Het is de gewoonte om te zeggen dat een goed geluid afkomstig is van een apparaat met veel watt, maar CHIQ het is gelukt om een gemiddeld audiosysteemvermogen te combineren met een zeer goede geluidskwaliteit.
Voor het geluidsgedeelte is het televisietoestel uitgerust mettwee schotten en een vermogen van 8 W.

Kortom, het geluid is voldoende om uw dagelijkse behoeften te dekken. Het L32G5000 CHIQ is niet ontworpen voor de thuisbioscoop. Dat is niet wat we verwachten.

Presentatie van het Smart TV-gedeelte van het TV-toestel CHIQ L32G5000

Zoals bij veel andere TV-toestellen, heeft het L32G5000 zijn besturingssysteemLinux. Het zal u toelaten om met plezier een aantal amusementsmogelijkheden te verkennen.
U zult ook toegang hebben tot het internet, hetzij via uw Wi-Fi-verbinding, hetzij voor de meeste gekken onder u via het LAN; u zult dan in staat zijn om een heleboel applicaties en films te downloaden.

Het verbindingssysteem van de CHIQ L32G5000

Wat betreft het aspect van de connectiviteit op CHIQ L32G5000, het biedt u voldoende elementen.
In dit TV-assortiment behoort het L32G5000 aanbod tot de ruimste keuze aan connectoren. Deze TV heeft meer dan de meeste van zijn concurrenten.

Het is met 9 mogelijke verbanden dat dit L32G5000 wordt gepresenteerd.Het CHIQ L32G5000 is waarschijnlijk de beste keuze vandaag. De meeste woningen zijn nu uitgerust met een doos, een spelconsole, een multimediaserver en andere apparaten, naast de eenvoudige dvd-speler.
In duidelijke, de beschikbare verbindingen op dit model zijn:
2 USB-poorten, 2 HDMI-poorten, 1 audio-uitgang, 1 audio-ingang, 1 antenne-ingang, 1 samengestelde stekker (Video), 1 Componentenaansluiting (Y/Pb/Pr)

Presentatie van de technische kenmerken van de CHIQ L32G5000

De belangrijkste kenmerken van dit TV-toestel:

Kenmerkend Waarde
Verhouding 16/9
Maten van de televisie zonder standaard 71,8 cm x 42,1 cm x 7,7 cm
Schermgrootte in inches 32
Schermresolutie HD
Beeldschermsysteem Direct-LED
Weergavefrequentie 60
Geluidsvermogen 8
Slimme TV Linux
Wifi Ja
Beschikbare tuners DVB-TDVB-T2DVB-SDVB-S2DVB-C
Aantal tuners 2
Aantal USB-poorten 2
Aantal HDMI-poorten 2
Aantal audio-uitgangen 1
Aantal audio-ingangen 1
Componentinvoer (YpbPr) Ja
Samengestelde invoer (video) Ja
Kleurdiepte 24
ethernet Ja
Energieverbruik 55 W

Onze conclusie over de CHIQ L32G5000

Met de bedoeling om een verschil te maken, wil deze nieuwe L32G5000 CHIQ opzet een verschil maken. Goed doordacht en goed afgewerkt. Deze middenklasse is een verstandige keuze.
Het minste wat we kunnen zeggen is dat dit juweel met slimme tv-technologie u de CHIQ knowhow biedt. Een element dat een zeer goede optie is in het high-end segment.
Op deze TV is gekozen voor de HD-resolutie. Een voldoende keuze en goed aangepast aan het dagelijks gebruik. Maar deze standaard zal over enkele jaren zeker verouderd zijn. Tegen die tijd zullen de Ultra 8k prijzen zijn gedaald.

Kortom, veel positieve punten die deze TV tot een zeer goed product maken. De volgende 3 punten moeten worden onthouden: het geluidsvermogen, de weergavefrequentie, de diepte van de kleuren.